Overige Services

Grafisch Design

Ontwerpen voor uw website

Een belangrijk deel van het maken van een website, is ervoor zorgen dat deze er mooi uitziet.

Dat kan natuurlijk al grotendeels door een leuke opmaak en lay-out. Maar het oogt pas helemaal mooi wanneer we voor uw site een extraatje doen. 

Zo kunnen we bijvoorbeeld een logo en huisstijl voor u ontwerpen, maar ook aangepaste iconen en toepasselijke tekeningen die uw website vervolledigen.

Branding

Een eigen stijl voor uw bedrijf 

Indien gewenst ontwikkelen wij voor uw bedrijf een specifieke stijl. In overleg worden de juist kleuren en ontwerpen gekozen, waarna het grafische gedeelte van start gaat.

Zo kan u uw bedrijf op dezelfde manier uitlichten, zowel op uw website, Facebook en Twitter als via brieven, flyers en mails.

Video Design

Wilt u écht opvallen tussen de concurrentie? 

Daarvoor is geen betere manier dan een mooie video te laten maken. Ik verzorg voor u het filmen en monteren van de film. Ook kan deze eventueel geïntegreerd worden in uw website.

Drone Video

De kers op de taart met drone-beelden. 

Wij bieden u een unieke manier om uw bedrijf uit te lichten. Met een drone kunnen wij beelden maken en deze bewerken in een prachtige film.

Dit is een uitmuntende manier om bedrijven, evenementen of sportverenigingen in de kijker te zetten.

SEO

Zoekmachineoptimalisatie

Het maken van een website is één ding, ervoor zorgen dat deze ook bezocht wordt is iets anders. Door SEO (Search Engine Optimization) toe te passen kun je je vindbaarheid in Google verbeteren.

SEO houdt in dat elk element op uw website wordt geoptimaliseerd om hoog te scoren in zoekmachines. Er wordt een trefwoordanalyse uitgevoerd, waarna de juiste trefwoorden worden gebruikt in gestructureerde titels. Foto’s worden van alt-tags voorzien en ook naar de snelheid van uw website wordt gekeken.

Copywriting

Copywriting

Wilt u ervoor zorgen dat uw website goed gevonden wordt in Google? Dan is er één belangrijke vuistregel: Content is king. Door tekst wordt jou website hoger gewaardeerd en dus ook hoger gerangschikt in zoekresultaten.

Maar niet eender welke content doet dienst: het schrijven van een goed scorende tekst is zelfs best moeilijk. Door trefwoordenanalyses uit te voeren en deze goed te verwerken in een tekst, zorgen wij voor de perfecte mix tussen leesbaarheid en vindbaarheid.