Web Marketing

Web Marketing

Wilt u uw bedrijf bekender maken? Of meer producten verkopen? Misschien wilt u wel meer bezoekers naar uw evenement laten komen. Dan kan web marketing van pas komen. Web marketing betekent reclame maken over internet, al dan niet betaald.

Internetmarketing

Dit is een grote term en draait om alle vormen van reclame maken over internet. Denk hierbij aan banners, pop-ups, e-mail, advertenties, … Ook blogs, video’s en infographics kunnen een vorm van internetreclame zijn.

Zoekmachinemarketing

Het is belangrijk om uw website te laten scoren in zoekmachines zoals Google. Dat kan enerzijds door uw site te optimaliseren voor Google om beter gevonden te worden (SEO). Anderzijds kunt u via Google reclame maken (SEA).

Social Media Marketing

Een andere effectieve vorm van adverteren over internet is Social Media. Door de juiste platformen (Facebook, Twitter, Instagram, …) te combineren wordt uw bedrijf bekender en kan er een mooie klantenrelatie groeien.

Tevreden klanten

Search Engine Optimization

Search Engine Optimization, ofwel SEO, staat voor zoekmachineoptimalisatie en is het optimaliseren van een website voor bijvoorbeeld Google. Enkele factoren zijn linkbuilding, content optimalisatie, structuurverbeteringen en trefwoordanalyses.

E-Mailmarketing

Door middel van e-mail kan ook doeltreffend reclame worden gemaakt. Geïnteresseerde klanten kunnen zich bijvoorbeeld inschrijven op een nieuwsbrief, waarin u producten of diensten promoot en klanten op de hoogte houdt van nieuwtjes.

Search Engine Advertising

Search Engine Advertising (SEA) is het plaatsen van reclame boven en naast de natuurlijke zoekresultaten in Google. Het doel is om meer clicks te verzamelen en een hogere conversie te bereiken.

Google Analytics

Een erg handige en uitgebreide tool is Google Analytics. Hiermee kan het aantal bezoekers worden bijgehouden die op uw site komen, maar ook hoe ze er terechtkomen, hoe lang ze blijven, wat ze bekijken enzovoort.

Wat kan ik u nog aanbieden?

  • Brand Management
  • Affiliate Marketing
  • Conversie-tracking
  • Social Media beheer
  • Nieuwsbrieven
  • Automatische e-mails
Bereik meer klanten door web marketing bij Nick Suy!
Bereik meer klanten door web marketing bij Nick Suy!